hits

Dårlig tider... Ekte kjærlighet ❤

Jeg bruker dagene mine på TV serier. Er lenge siden egentlig. Sist jeg følte meg like ensom 😟

Livet mitt var Jon helt til han ble tatt fra meg. Det kunne nesten vært greit å hold oss atskilt en liten ting om det var ment for vårt beste! Men nå har hans foreldre gått alt for langt. Og jeg eier null respekt for de og andre nære snart. Da jeg veit jeg aldri ville akseptert min familie såre og psykisk skade en annen person rett foran nesa på meg!

Ville gjort alt for å komme meg bort og redde det jeg kan. Beklager men nå har dette gått for lang, for lenge til å forstå, tilgi og glemme.

Jeg gir det til nyåret!

Har jeg enda ikke oppnådd noe ut av å kun være tålmodig og bli behandlet som det mest ubetydelige som finnes for min forlovede av familien. Får de sette meg fri, da har de ja de, da jeg ville aldri fryktet å stoppet noe så sykt mot min sønn, bror, fetter, niese oppførsel og ødelegge hans følelsesliv på på denne måten. La han lide gjemt bak fire vegger !

Hadde aldri skjedd i min familie. Da ville ikke jeg vært en del av den. 🙌

Ingen ser på slikt, veit og fortsetter vite at jeg enda sitter her! Enda!!!

Etter alt jeg har tatt imot....jeg skal ikke legges inn noe mer pga dette. Eller miste mer glede av å leve og tid til å få min egen familie med masse kjærlighet. Jon og jeg skulle befrukte mine egg og fryse de ned. Det er enda mulig, ingen bestemmer hva jeg vil. Men alle driter i hva han ønsker. Stakkars kjæresten min.

Vi har klart oss gjennom masse, jeg hater meg selv for å ikke ha konfrontert din såkalte mor mer! Dette er ikke menneskelig å gjøre mot noen. Jeg veit det, alle veit det.

Jeg er snart helt psykisk knekt. Jeg vil ikke, men du veit jeg må leve snart.

Jeg gir deg ikke opp enda, men kjemp litt du og da. Virker som du klarer si hva du vil. Da burde det skje også ..... jenta di er rimelig sliten og knekt.

Jeg savner deg sånn og det ødelegger meg. Kan ikke forestille meg Åssen du har det.

Vær så snill få stopp på det her mishandlingen.

Alle veit vi var lykkelige og elsker hverandre.

Vel.... søvnlåse netter og hele kroppen værker etter deg.

Jeg elsker deg jeg Jon ! Det er så tomt og rart uten deg. Jeg bryr meg ikke om du ikke kan snakke! Faen! Er deg jeg elsker!!!!

Tenker på deg.....

Xoxo Jeanette.G

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

36, Sandefjord

🎶✌🏼👌🏼😘🙄😂 «Be yourself»

Kategorier

Arkiv